Delle Kompagniets historie - et iværksætter eventyr

Det hele startede i 2016 hvor Torben havde et næsten tomt køleskab og kun grøntsager. Grøntsagerne blev bikset sammen til gode velsmagende vegetar frikadeller og det blev starten på Torbens iværksætter eventyr. 

Han skabte Delle Kompagniet ApS sammen med Claus, hvor de laver grønne sunde frikadeller, bøffer og fars af 100% friske økologiske grøntsager og kylling, samt fisk. 
De startede produktionen i Hanstholm, men har siden flyttet fabrikken til Randers, hvor de har ansat flere folk og med deres stegemaskine, kan stege 4000 frikadeller i timen. 

Til daglig bliver der løbende eksperimenteret og udviklet nye opskrifter og økologiske varer til hele danmarks befolkning. 

Gulerod økologi

 

“Det er vigtigt for os at lave produkter af høj standart og bruge 100% økologiske og friske råvarer uden pesticider og tilsætningsstoffer, så vi kan lave et kvalitetsprodukt og god mad med hjertet og fornuften” – Claus Westergaard