Ramsløgsmayonnaise

Før du kan begynde at lave ramsløgsmayonnaise, skal du lave en ramsløgsolie.

Du skal bruge: 
2 gode håndfulde ramsløg
½ liter olie ( Eks. rapslie eller solsikkeolie) 

Blend de to ingredienser grundigt, i blender eller med en stavblender. 

Ramsløgsmayonnaise:
2 æggeblommer
1 tsk dijon sennep
1 tsk hvid balsamico
Lidt salt og hvid peber
2-3 dl ramsløgsolie

Æggeblommer, sennep, eddike, salt og peber piskes sammen.
Tilsæt ramsløgsolien meget langsomt undervejs under piskning.
(Skiller det skal du starte forfra, men gem den skilte mayonnaise, da den kan piskes i den nye.)
Jo mere olie du tilsætter, jo tykkere bliver din mayonnaise.
Smag til med lidt ekstra salt, peber og eddike.

Du kan bruge din ramsløgsmayonnaise til kartoffelsalat (Find opskrift her)
Eller som dip til frikadeller, på brød, i sandwich m.v.  

ramsløgsmayonnaise kartoffelsalat opskrift

Det Varme Værksteds grønne deller med kartoffelsalat med ramsløg og ramsløgsmayonnaise